Oorbelinformatie/Materialen

Extra informatie over het materiaal:

- De clipoorbellen (klemmetjes) zijn silverplated (verzilverd) en nikkelvrij.Het is niet goed voor het materiaal om het om te houden bij het douchen. En net zoals zilver, gaat het
materiaal op den duur oxideren. Dit kun je met een droog doekje weer schoon krijgen. 

- De lengte van de clipoorbellen staat er steeds bij vermeld en wordt gemeten vanaf de bovenkant van het oorknopje. Het knopje (bolletje) van het verzilverde clipje is 4-4,5mm groot.
- De
afmetingen die bij de clipoorbellen genoemd staan, zijn voor het vishaakje 6 mm langer en voor het stekerbolletje 4 mm korter (echter, bij sommige bedeltjes moet er een klein ringetje tussen het stekerbolletje en het bedeltje, hierdoor zal het verschil in lengte met het clipoorbelletje minder zijn).
-
Voordat het paar clipoorbellen wordt geleverd, stel ik het clipje af op mijn eigen oorlel. Hierdoor zullen de clipoorbellen hoogstwaarschijnlijk niet zeer doen. Maar elke oorlel is anders, dus kunnen ze door u zelf eenvoudig iets wijder of strakker worden gezet (niet te vaak, want dan zal de oorbel breken). Dit wordt hieronder uitgelegd.

 

TIP

- Mocht de clipoorbel iets pijnlijk  zijn dan kan het roze deel iets wijder gebogen worden (zie foto).
- Mocht de clipoorbel
té ruim zitten, dan kan dit ook iets strakker gebogen worden. Maar nogmaals, niet te vaak, want dan breekt het.
Ter verduidelijking heb ik een filmpje gemaakt.

Dit is het filmpje voor het comfortabel dragen van de clipknopjes: 



En dit is het filmpje over het comfortabel dragen van hangende clipoorbellen: 



- Voor meisjes die wel al
gaatjes in hun oren hebben zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn vishaakjes, stekerbolletjes (hier hangt een bedeltje aan) en stekertjes (dit zijn knopjesoorbellen).
- Er zijn verschillende materialen, dus ook als je
allergiën hebt, kun je bij MeisjesSieraden terecht!
Er is verzilverd (Nikkelvrij), 925 Zilver (alleen de stekerbolletjes), Chirurgisch Staal, RVS en Anti-allergie Plastic. Als je echt heel gevoelige oorgaatjes hebt, maak de stekertje (bolletjes, vishaakjes en stekerknopjes) na aankomst dan altijd voor gebruik even schoon met sterilon.

- Zoals op de foto te zien is, is Chirurgisch Staal en RVS iets donkerder dan Verzilverd (Silverplated) (zie onderstaande foto).


Even de materialen en soorten haakjes, stekertjes en clipjes op een rij:



- Wilt u een bestelling doen voor een grote groep, dus meerdere dezelfde clipoorbellen, misschien variërend met clips en met gewone haakjes, neem dan even contact met mij op. Alles is mogelijk!

- De verschillende typen oorbellen met clips / oorbelstekers / haakjes kunt u aangeven in het pulldownmenu.