Verzendkosten/Verzendtijden

Nederland: de verzend- en verwerkingskosten zijn €1,50, boven de €15,00 gratis. Het pakje wordt zonder track&trace verzonden en het duurt ongeveer 1-2 werkdagen. 
In verband met drukte van post bij PostNL kan het soms een dag langer duren, houdt u hier alstublieft rekening mee.

België en Duitsland: voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van maar €2,95! Bij een bestelling boven €50,- betaalt u geen standaard verzendkosten. Het pakje wordt met track&trace verzonden. De verzendtijden voor België zijn standaard 2-5 werkdagen, echter kan het soms wel langer duren in verband met drukte bij de PostNL. Houdt u hier alstublieft rekening mee.

Alle sieraden worden standaard in een organza-cadeauzakje geleverd (tenzij er in de productomschrijving iets anders staat). Voor verzenden worden deze mogelijk, doch niet altijd, in een kartonnen doosje gedaan. Echter dit doosje is ter bescherming van het product en is niet zeker of deze vervormd zal zijn. Wilt u een cadeaudoosje waarbij gegarandeerd wordt dat deze niet licht vervormd is, bestel dit er dan bij. Dan worden uw sieraden in een kartonnen brievenbusdoos verzonden. Voor overige cadeauverpakkingen zie
deze link.

De oorbellen worden verzonden in een bubbeltjesenvelop, tenzij de bestelling heel groot is, kerstballen bevat of u een kartonnen cadeaudoosje erbij heeft besteld, dan gaan de oorbellen in een kartonnen verzenddoos. Ook deze past gewoon door de brievenbus.