Verzendkosten/Verzendtijden

Vanwege persoonlijke omstandigheden kan het iets langer duren voordat ik uw bestelling verzend, ipv 1 werkdag kan het 2 of 3 dagen duren. Excuses voor het ongemak.

Nederland: voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van maar €2,95! Bij een bestelling boven €30,- betaalt u geen standaard verzendkosten. Het pakje wordt zonder track&trace verzonden en het duurt ongeveer 1-2 werkdagen. In verband met drukte van post bij PostNL kan het soms een dag langer duren, houdt u hier alstublieft rekening mee.

België: voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van maar €3,95! Bij een bestelling boven €30,- betaalt u geen standaard verzendkosten. Het pakje wordt zonder track&trace verzonden. De verzendtijden voor België zijn standaard 3-5 werkdagen, echter kan het soms wel langer duren in verband met drukte bij de PostNL. Houdt u hier alsublieft rekening mee.

Alle sieraden worden standaard in een organza-cadeauzakje geleverd (tenzij er in de productomschrijving iets anders staat). Voor verzenden worden deze mogelijk, doch niet altijd, in een kartonnen doosje gedaan. Voor overige cadeauverpakkingen zie
deze link.

De oorbellen worden verzonden in een bubbeltjesenvelop, tenzij de bestelling heel groot is of kerstballen bevat, dan gaan de oorbellen in een kartonnen verzenddoos. Ook deze past gewoon door de brievenbus.