Verzendkosten/Verzendtijden

Nederland: voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van maar €2,95! Bij een bestelling boven €30,- betaalt u geen standaard verzendkosten. Het pakje wordt zonder track&trace verzonden en het duurt ongeveer 1-2 werkdagen. Tijdens deze Corona-pandemie kan het soms een dag langer duren, houdt u hier alstublieft rekening mee.

België: voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van maar €3,95! Bij een bestelling boven €30,- betaalt u geen standaard verzendkosten. Het pakje wordt zonder track&trace verzonden. De verzendtijden voor België kunnen tijdens deze Corona-pandemie wel een week langer duren, echter dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Houdt u hier alsublieft rekening mee.

Alle sieraden worden standaard in een organza-cadeauzakje geleverd (tenzij er in de productomschrijving iets anders staat). Voor verzenden worden deze mogelijk, doch niet altijd, in een kartonnen doosje gedaan. Voor overige cadeauverpakkingen zie
deze link.

De oorbellen worden verzonden in een bubbeltjesenvelop, tenzij de bestelling heel groot is of kerstballen bevat, dan gaan de oorbellen in een kartonnen verzenddoos. Ook deze past gewoon door de brievenbus.