Over ons

Hoi! Ik ben Monique en eigenaar en oprichter van deze webshop.


Toen mijn dochter 4 jaar werd en naar de basisschool ging, ben ik gestopt met mijn baan als Technisch Specialist op een laboratorium. De reistijd in combinatie met de schooltijden leken me niet te combineren. Mijn zoontje was toen 1,5 jaar. Dus nog een aardige handenbinder.
Een jaar later, toen mijn dochter 5 jaar werd en haar eerste partijtje ging vieren, ben ik begonnen met het maken van kettinkjes met krimpie-dinkie bedeltjes. Deze bedeltjes konden zij en haar vriendinnen dan inkleuren en dit was een groot succes. Omdat ik altijd aan het sleutelen was met apparatuur, begonnen m'n vingers ook al aardig te kriebelen! Dus begon mijn creativiteit te groeien en leek het me leuk om eens oorbellen te maken, en daar gebeurde het. Dit werd onder haar vriendinnetjes zo'n groot succes dat ik hierin door gegaan ben. Ik ben op zoek gegaan naar de beste materialen en leukste onderdelen om hier iets moois mee te creëeren.
En zo geschiedde het. Ik begon een webshop. 

Ik vind het leuk wanneer meisjes die geen gaatjes in hun oren hebben, om welke reden dan ook (het mag nog niet, te jong, veel ontstekingen of wat dan ook), toch zichzelf extra mooi kunnen maken met een leuk sieraad aan hun oorlellen. De clipoorbellen zijn enigzins verstelbaar/verbuigbaar (zie de
tip hierover op de oorbelinformatie-pagina), dus ze hoeven ook geen pijn te doen. En voor een klein prijsje, zodat het voor iedereen mogelijk is. Natuurlijk kunnen meisjes met gaatjes in hun oren inmiddels ook terecht bij MeisjesSieraden.nl, want wat is er nou leuker dan dat 2 BFF's, 1 met gaatjes in de oren en de ander zonder gaatjes in de oren, dezelfde oorbellen kunnen dragen! Er zijn ook haakjes en stekertjes voor gevoelige oren, dus anti-allergisch!